Over de organisatie

Langer thuiswonen, zorg aan huis

De zorg is in snel tempo aan het veranderen. Echte aandacht verdwijnt uit de ouderenzorg terwijl dat juist zo nodig is als je ouder bent geworden. Vaak moet je dan een beroep doen op de mensen om je heen. Het is prettig als dat samen met iemand kan die verstand en kennis van zaken heeft. Als er mensen zijn die je persoonlijk kent en waar je een beroep op kunt doen als het even niet meer gaat.

Softwaresysteem in de thuiszorg

Sinds 2010 zijn we bezig met Gewoon thuiz. We hebben het concept (regelhulp voor kwetsbare ouderen) geïmplementeerd bij diverse organisaties (Vivium, ZZG, Evean). Vanaf 2017 bieden we het aan als online platform en software systeem voor zelfstandig ondernemers, particuliere thuiszorgorganisatie, serviceflats, corporaties, en zorginstellingen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

De mensen achter Gewoon thuiz

Steven Schoorl

Eigenwijs en creatief. Overtuigd dat ouderenzorg beter kan en moet. Is trots dat klanten en medewerkers zeer tevreden zijn met Gewoon thuiz. Zet zich met hart en ziel in om Gewoon thuiz voor iedereen in Nederland mogelijk te maken.

Gerard Thaens

Is gepokt en gemazeld in de ontwikkeling en exploitatie van vastgoed met een zorgcomponent. Hij weet dat het de mens achter de stenen is, wat hem drijft. Waarde creëren voor bewoners, gebruikers én investeerders. Hij beschouwt geen enkel detail als vanzelfsprekend en steekt zijn ziel en zaligheid alleen nog in betekenisvolle projecten. Betekenisvol voor mens en samenleving. Overtuigd dat keuzevrijheid in de zorg leidt tot betere producten en hogere kwaliteit.

Brian Sahertian

Houdt zich graag bezig met innovatie in de software-industrie. Inspireert bedrijven met technische oplossingen en ontwikkelt al meer dan 15 jaar software-oplossingen op maat. Ziet kansen in verbetering van de zorg, door gebruik van slimme en ontzorgende software voor zorgondernemers.